Disclaimer

ZapScooters levert de inhoud van deze website en doet er alles aan om de website actueel te houden en ervoor te zorgen voor de juiste informatie. ZapScooters geeft geen garantie dat de informatie volledig en correct is. ZapScooters is niet aansprakelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie en website. 

 

ZapScooters kan en mag de inhoud van deze website ten alle tijden wijzigen, aanpassen en- of het verwijderen van tekst en onderdelen. De aanwezige informatie is niet bedoeld als vervanging van professioneel advies. Links naar andere websites niet zijnde onderhouden door ZapScooters zijn alleen ter informatie.

 

Bezoekers van deze website hebben toestemming een kopij te hebben te maken- materiaal te downloaden voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld op deze website wordt weergegeven. Op deze website is het toegestaan ​​om formulieren te kopiëren en te gebruiken voor het doel waarvoor zij bestemd zijn, op basis van hun termen. Het is niet toegestaan ​​materiaal beschikbaar op andere wijze te kopiëren, wijzigen, distribueren, verspreiden of anderszins te gebruiken. ZapScooters is officieel merkhouder van het merk en naam Zap Scooter, het is niet toegestaan ​​om deze te gebruiken zonder onze schriftelijke toestemming.

 

Als u iets op deze website wat niet correct is of heeft u een vraag over deze website, ga naar contactpagina en informeer ons. Wij stellen uw opmerkingen- aanmerking maar ook uw positief bericht op prijs.